Aanmelden

Amstelland & De Ronde Venen

 • maandag 12 maart t/m vrijdag 16 maart 2018

Amsterdam

 • Aanmelden centrale loting & matching:
  • maandag 5 maart t/m vrijdag 16 maart 2018

Wees op tijd!

Zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn er afspraken tussen alle scholen over hoe en wanneer leerlingen zich kunnen aanmelden bij het voortgezet onderwijs. De data voor aanmelding vindt u in het groene blok hiernaast.

Voor de aanmelding gelden verschillende procedures, afhankelijk van de plaats van de basisschool. We maken onderscheid tussen de basisscholen in Amsterdam en die in Amstelland & De Ronde Venen.

Onder Amstelland & De Ronde Venen vallen in dit geval de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Ouder-Amstel, Diemen, Duivendrecht, Uithoorn, Abcoude en De Ronde Venen.

Onder Amsterdam vallen uiteraard alle basisscholen in de gemeente Amsterdam.

Aanmelden voor leerlingen van basisscholen in Amsterdam

Als uw kind op een basisschool in Amsterdam zit, maakt u gebruik van het matchingsformulier. Wanneer u ons als eerste keuze aangeeft, levert u het matchingsformulier bij voorkeur in op een inschrijfmoment. Naast het matchingsformulier hebben we ook een ingevuld inschrijfformulier nodig.
Vul bij speciale belangstelling voor de expressieklas, de game & technologieklas, de kookklas of de sportklas het bijbehorende inschrijfformulier in en vergeet daarbij niet het motivatieformulier op pagina 3. Voor inschrijving in een reguliere brugklas is er het algemene inschrijfformulier klas 1 t/m 4.

Aanmelden voor leerlingen van basisscholen in Amstelland & De Ronde Venen

Ook als uw kind in Amstelveen of Amstelland op de basisschool zit, is aanmelden voor klas 1 het makkelijkst tijdens een van de inschrijfmomenten. Indien gewenst kunnen medewerkers dan helpen bij het invullen van het inschrijfformulier en u kunt dat dan ook meteen inleveren.
Voor inschrijving voor de expressieklas, de game & technologieklas, de kookklas of de sportklas zijn er specifieke inschrijfformulieren; vergeet daarbij niet het motivatieformulier op pagina 3. Voor inschrijving in een reguliere brugklas is er het algemene inschrijfformulier klas 1 t/m 4.

Belangrijke informatie voor alle leerlingen

 • U kunt het inschrijfformulier ook downloaden en ingevuld bij ons langsbrengen of naar ons opsturen. Gebruik voor de profielklassen de bijbehorende inschrijfformulieren;
 • Alle formulieren moeten zijn getekend door de ouder(s)/verzorger(s);
 • Om een inschrijving definitief te maken, hebben wij het volgende nodig:
  • Het burgerservicenummer (BSN, oftewel sofinummer);
  • Het aanmeldformulier dat je van de basisschool krijgt.

Het is eventueel mogelijk om bepaalde papieren later langs te brengen of op te sturen. Vermeld daarbij dan duidelijk de naam en adres van de leerling en een telefoonnummer, om verwarring te voorkomen. Ons postadres is: SG Panta Rhei, t.a.v. leerlingenadministratie, Postbus 590, 1180 AN Amstelveen.