Na de aanmelding

Toelatingsdagen profielklassen

  • Binnenkort vindt u hier de data voor de toelatingsdagen van de expressieklas, de game & technologieklas, de kookklas en de sportklas.

Beslissing

Meestal hoeft u zich geen zorgen te maken of uw kind wordt aangenomen op onze school. De informatie die wij over uw kind van de basisschool krijgen, is voor ons erg belangrijk. Daar kijken we dus goed naar. Het komt niet vaak voor dat wij een leerling afwijzen.

Of uw kind is aangenomen op onze school hoort u natuurlijk zo snel mogelijk. We sturen daarover een brief. Omdat het van PostNL afhangt wanneer u die brief precies ontvangt, noemen we hieronder de data waarop wij deze brieven versturen.

Voor Amstelland & De Ronde Venen zijn dit de volgende data:
• eerste aanmeldronde: donderdag 12 april 2018
• tweede aanmeldronde: woensdag 25 april 2018

Voor Amsterdam zijn dit de volgende data:
• centrale loting & matching: donderdag 5 april 2018

Let op: als we nog niet alle gevraagde gegevens binnen hebben gekregen, kan het zijn dat we de beslissing moeten uitstellen.

Toelatingsdagen profielklassen

Wanneer u bij de aanmelding heeft aangegeven dat uw kind belangstelling heeft voor één van de profielklassen (expressieklas, de game & technologieklas, de kookklas en de sportklas), dan volgt er een uitnodiging voor de toelatingsdag van die klas. In die brief staat dan ook vermeld wat uw kind moet meenemen en/of voorbereiden. Zodra de data van de toelatingsdagen bekend zijn, leest u die in het groene blok bovenaan deze pagina.

Kennismakingsdag

Wanneer uw kind eenmaal bij ons staat ingeschreven, maakt hij of zij nog voor de zomervakantie kennis met de nieuwe klas en de mentor tijdens de kennismakingsmiddag. Deze kennismakingsmiddag is gepland op woensdag 27 juni 2018.

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer