We hebben een folder die in voor jou begrijpelijke taal is geschreven. Die heet 'Welkom in de onderbouw van Panta Rhei' en kun je hier downloaden.

In de folder staat alles over onze school: de moderne gebouwen, de vakken die je krijgt en welke diploma‚Äôs je kunt behalen. Er wordt ook verteld over een paar bijzondere dingen bij ons op school, bijvoorbeeld over onze mavo+-klas in de onderbouw en over de projectweken en leerpleinuren (LPU).

In de folder wordt ook verteld over andere activiteiten die we hebben, zoals sportdagen, schoolfeesten, excursies en werkweken. Werkweken zijn eigenlijk schoolreizen van een paar dagen waarbij je ook veel leert.

Wij hebben 'gewone' klassen en profielklassen. Als je een bijzonder talent of een speciale interesse hebt, is een profielklas misschien iets voor jou. Je krijgt dan extra les in het onderwerp van de profielklas. Er zijn vier soorten profielklassen: de sportklas, de expressieklas, de game & technologieklas en de kookklas. In de folder over de onderbouw kun je meer lezen over deze klasssen.

Voor leerlingen in klas 1 en 2 die het mavo-niveau aankunnen, hebben we de mavo+-klas. Als je in deze klas zit, moet je redelijk zelfstandig kunnen werken. Met extra opdrachten en excursies krijgen de leerlingen in de mavo+-klas meer uitdaging.

De folders zijn natuurlijk ook prima geschikt voor je ouder(s)/
verzorger(s). Zij kunnen ook het onderdeel onderwijsaanbod op deze website nog eens goed bekijken. Daar is veel informatie te vinden over onze school.

 
 
folders downloaden 
onderwijsaanbod (ouders)