Voor alle leerlingen in Amsterdam of Amstelland geldt dat je je aanmeldt door middel van een matchingsformulier. Dit formulier krijg je van de basisschool. Wanneer je ons als eerste keuze aangeeft, lever je het matchingsformulier bij voorkeur in op een inschrijfmoment. Dit kan niet via email. Jij en je ouders moeten bij ons op school langskomen om het matchingsformulier in te leveren. Je krijgt namelijk een bewijs mee waarin staat dat je je formulier bij ons hebt ingeleverd.

Voor leerlingen uit Amsterdam: met een basis of een kader advies moet je in totaal 4 scholen opgeven op het matchingsformulier. Leerlingen met een mavo advies moeten in totaal 6 scholen opgeven.

Voor leerlingen uit Amstelveen of Amstelland (hier vallen Abcoude, Badhoevedorp, Diemen en Duivendrecht ook onder): met een basis of een kader advies moet je in totaal 2 scholen opgeven op het matchingsformulier. Leerlingen met een mavo advies moeten in totaal 5 scholen opgeven.

Let op! Als je je wilt aanmelden voor een van onze profielprogramma’s, dan vul je alleen het inschrijfformulier van het programma van jouw keuze in. Je hoeft dan niet het algemene inschrijfformulier in te leveren.
Alle formulieren moeten zijn getekend door je ouder(s)/verzorger(s).

Om je inschrijving uiteindelijk definitief te maken, hebben wij het volgende nodig:
• Het burgerservicenummer (BSN, oftewel sofinummer);
• Het matchingsformulier dat je van de basisschool krijgt;
• Een inschrijfformulier van Panta Rhei.


Graag ontvangen we ook een kopie van:
• Eventueel: OPP (voorheen was dit een handelingsplan);
• Eventueel: Dyslexie- / dyscalculieverklaring;
• Eventueel: Rapporten van recente onderzoeken.

 

 
 
inschrijfformulieren
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer