Na de aanmelding

Toelatingsdagen profielprogramma's

  • Maandag 3 juni 2019: toelatingsdag profielprogramma game & technologie
  • Woensdag 5 juni 2019:
    toelatingsdag profielprogramma sport
  • Donderdag 6 juni 2019:
    toelatingsdag profielprogramma's expressie en koken

Beslissing

Meestal hoeft u zich geen zorgen te maken of uw kind wordt aangenomen op onze school. De informatie die wij over uw kind van de basisschool krijgen, is voor ons erg belangrijk. Daar kijken we dus goed naar. Het komt niet vaak voor dat wij een leerling afwijzen.

Of uw kind is aangenomen op onze school hoort u natuurlijk zo snel mogelijk. We sturen daarover een brief. Omdat het van PostNL afhangt wanneer u die brief precies ontvangt, noemen we hieronder de data waarop wij deze brieven versturen.

Voor de eerste aanmeldronde zijn dit de volgende data:

  • Amstelland & De Ronde Venen: vrijdag 12 april 2019
  • Amsterdam: donderdag 4 april 2019


Let op: als we nog niet alle gevraagde gegevens binnen hebben gekregen, kan het zijn dat we de beslissing moeten uitstellen.

Toelatingsdagen profielprogramma's

Wanneer u bij de aanmelding heeft aangegeven dat uw kind belangstelling heeft voor één van de profielprogramma's (expressie, game & technologie, koken en sport), dan volgt er begin mei 2019 een uitnodiging voor de toelatingsdag. In die brief staat dan ook vermeld wat uw kind moet meenemen en/of voorbereiden. De toelatingsdagen zijn op de volgende data:

● Maandag 3 juni 2019 – toelatingsdag profielprogramma game en technologie
● Woensdag 5 juni 2019 – toelatingsdag profielprogramma sport
● Donderdag 6 juni 2019 – toelatingsdag profielprogramma’s expressie en koken.

De exacte tijden vindt je straks in de uitnodiging van de toelatingsdag.

Kennismakingsdag

Ben je eenmaal bij ons ingeschreven, dan ontvang je begin juni 2019 een brief waarin staat in welke klas je na de zomervakantie zit. Ook word je in die brief uitgenodigd voor de kennismakingsmiddag op woensdag 25 juni 2019. Je leert dan jouw nieuwe klasgenoten al kennen en vaak ook al je mentor.

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer