Sfeer proeven op Panta Rhei

Zoekt u een middelbare school voor uw zoon of dochter? Op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari 2019 hebben wij onze open dagen. Kom kijken en proef de sfeer op Panta Rhei!

Vooraf alvast meer van onze school zien? Check dan ons YouTube-kanaal!

Belangrijke data

 • Open Dagen:
  • vrijdag 1 februari 2019,
   18.00 - 21.00u
  • zaterdag 2 februari 2019,
   11.00 - 14.00u
 • Lesjesmiddag:
  • woensdag 13 februari 2019,
   13.30 - 16.30u

Open Dagen

Tijdens de Open Dagen op 1 en 2 februari 2019 proeven u en uw kind de sfeer op onze school. Zo is eenvoudig te bepalen of uw kind zich bij ons thuis gaat voelen.

We geven voorlichting over ons onderwijs, bijvoorbeeld over onze profielprogramma's in de onderbouw en de richtingen in de bovenbouw.

Ook krijgt u informatie over onze begeleiding, bijvoorbeeld over hoe wij leerwegondersteuning in alle niveaus vormgeven. Verder zijn er allerlei demonstraties bij de verschillende vakken, zoals drama, muziek en lichamelijke opvoeding.

Lesjesmiddag

Tijdens de Lesjesmiddag op 13 februari 2019 kan uw kind meemaken hoe het is om bij ons op school te zitten. Uw kind wordt ingedeeld in een groep en gaat onder leiding van een docent de school door. Uw kind krijgt verschillende korte lessen aangeboden.

In de tussentijd kunt u zelf informatie krijgen in de aula, een rondleiding door onze gebouwen krijgen en uw kind eventueel voorlopig inschrijven.

Het is niet nodig uw kind van tevoren aan te melden voor de Lesjesmiddag. Wel is het handig om op tijd te komen, want we beginnen stipt om 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur bent u welkom in lokaal 4a/b/c van ons hoofdgebouw en wordt uw kind vast ingedeeld in een groep.

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer