Beweegplein komt er!

woensdag 29 mei 2019
Afgelopen donderdag 23 mei werd het Beweegplein van Panta Rhei en Amstelveen Sport, gepresenteerd door Ilse Schmidt, tot één van de winnaars uitgeroepen bij de afsluiting van The Challenge in P60.

The Challenge is een wedstrijd voor jongeren van 14 tot 20 jaar in Amstelveen, die geld konden winnen voor een goed idee of project voor andere jongeren, de buurt of Amstelveen. Deze wedstrijd was een initiatief van Rotary Amstelveen-Amstel, met ondersteuning van Participe Amstelland.

Tijdens The Challenge, een feestelijke en spannende avond in P60, presenteerden de verschillende teams hun projecten. De jury, bestaande uit Darshan Sloot, directeur Ondernemersvereniging Amstelveen, Sjaak van der Linde, directeur Participe Amstelland en Chretien Mommers, voorzitter Rotary Club Amstelveen-Amstel) riep het Beweegplein tot een van de winnaars uit.

Voor het beweegplein wordt een deel van het schoolplein ingericht met apparaten die gebruikt kunnen worden voor diverse sportieve oefeningen. Doordat jong en oud, leerlingen en buurtbewoners hier kunnen komen sporten zorgt het Beweegplein voor verbinding tussen Panta Rhei en de buurt. Ook komt er een watertappunt, omdat voldoende water drinken naast het sporten erg belangrijk is voor de gezondheid. Voor dit initiatief werkt Panta Rhei samen met Amstelveen Sport.

Panta Rhei krijgt ondersteuning van Rotary Club Amstelveen Amstelland bij het realiseren van de Beweegplein plannen en bij het financieren van deze plannen. In de zaal zat ook wethouder Frank Berkhout die met veel interesse kennis genomen heeft van de plannen van Panta Rhei. 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer