Bankrasfestival 20 juni

maandag 17 juni 2019
Donderdag 20 juni is het feest op ons schoolplein. Dan vindt het Bankrasfestival plaats voor alle buurtbewoners van de wijk Bankras Kostverloren.

Niemand minder dan winnaar Hans Spitsbaard van het bekende tv-programma Heel Holland Bakt zal aanwezig zijn om de taarten van de bewoners en leerlingen van de scholen uit de wijk te jureren. Ben jij de nieuwe thuisbakker van de wijk Bankras Kostverloren? Meld je aan en deel je bakkunsten met de buurt.

Naast de taartenwedstrijd zijn er ook (sport)activiteiten en kun je een hapje komen eten. Ook voor kinderen is er een programma en zijn er live muziekoptredens. Leerlingen van onze profielklas koken zorgen voor lekkere hapjes. Onderdeel van het programma is de jaarlijkse uitreiking van de Bankras Awards, waarbij bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje gezet worden.

Het festival wordt georganiseerd door onze school samen met Participe Amstelland, Brentano, Brede School Omnibus, AmstelveenSport. De toegang is gratis, iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Wil je meedoen aan de taartenwedstrijd? Dan horen wij dat graag en kun je mailen naar: s.joosen@participe.nu. Wij hopen u te zien!

 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer