Certificaten Peer2Peer

woensdag 19 juni 2019
Op donderdag 13 juni was de feestelijke afsluiting van het project Peer Buddy Nieuwkomer (Peer2Peer). Bijna een half jaar hebben buddy’s en nieuwkomers met elkaar opgetrokken.

Nieuwkomers uit onze ISK en van het Nova College kregen op 6 februari een buddy uit het regulier onderwijs (van onze school en van het KKC en Nova College VAVO). Doel was dat de nieuwkomers door het contact met leeftijdgenoten sneller integreren in de samenleving.

Bij de afsluiting van het project op donderdag 13 juni vertelden leerlingen dat zij bij elkaar thuis zijn geweest, met elkaar hebben gegeten, samen hebben gewinkeld en samen huiswerk hebben gemaakt. Daarom spraken de nieuwkomers en buddy’s elkaar waarderend toe en reikten ze elkaar een certificaat uit.

Voorafgaande aan de certificering bereidden de nieuwkomers samen met de peerbuddy’s onder leiding van hun docenten en begeleiders heerlijke hapjes voor deze feestelijke afsluiting van het Peer2Peer-project van dit schooljaar. Uiteraard hopen we dat de leerlingen elkaar in de toekomst blijven zien.

Bekijk hier een aantal foto's.

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer