Bankrasfestival

vrijdag 21 juni 2019
Afgelopen donderdag 20 juni werd op ons schoolplein het Bankrasfestival gehouden. Op dit feest konden bewoners en organisaties uit de wijken Bankras en Kostverloren elkaar ontmoeten.

Hans Spitsbaard van het bekende tv-programma Heel Holland Bakt was aanwezig om de taarten van de bewoners en leerlingen van de scholen uit de wijk te jureren. Bij aanvang van het feest werd meteen duidelijk dat buurtbewoners en leerlingen enorm hun best gedaan hadden om een unieke, fleurige en lekkere taart te bakken. Uiteindelijk viel de eer van de beste taart te beurt aan een ijverige buurtbewoonster, wiens taart niet alleen mooi was maar ook heel erg lekker.

Naast de taartenwedstrijd waren er ook (sport)activiteiten, live muziekoptredens en een programma voor de kinderen. Leerlingen van ons profielprogramma koken zorgden voor lekkere hapjes. Onderdeel van het programma is de jaarlijkse uitreiking van de Bankras Awards, waarbij bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje gezet worden.

EƩn van de Awards was voor Fred 't Hart, die jarenlang als onze veiligheidscoƶrdinator veel heeft betekend voor de buurt. Hij voerde regelmatig overleg met buurtbewoners, de winkeliersvereniging en de buurtregisseur. Hoewel hij deze taak recent neergelegd heeft, wil de school hem met deze award bedanken voor zijn inzet. Vanwege andere verplichtingen van Fred 't Hart nam facilitair beheermedewerker Dirk Duiven de award voor hem in ontvangst.

Het festival werd georganiseerd door onze school samen met Participe Amstelland, Brentano, Brede School Omnibus, AmstelveenSport. Ook dit jaar zat de sfeer er goed in en was het volgens de aanwezigen weer een bijzonder geslaagd festival!

Bekijk hier enkele foto's.
 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer