Schoolfeest onderbouw

vrijdag 21 juni 2019
Op vrijdag 28 juni is er een schoolfeest voor alle leerlingen van leerjaar 1 en 2 (geen introducees). Het feest op Panta Rhei heeft een tropisch tintje en gaat van start om 19.30 uur.

Het wordt die vrijdag een vette party, want een nieuwe DJ krijgt alle voetjes van de vloer. Ook zal er een bekende artiest optreden. Wie dat is, blijft nog even geheim. Wassim uit 2L zal een rapoptreden verzorgen. En vergeet niet je mooiste partywear te vereeuwigen in de fotobooth!

Ten slotte worden er uit alle leerlingen die dit jaar een positieve invloed hebben gehad in hun klas een Prom King en Prom Queen gekozen. Mentoren hebben hiervoor per klas een leerling voorgedragen die hulpvaardig is en goed heeft gepresteerd of grote stappen heeft gemaakt. Op de avond zelf mogen alle leerlingen hun stem uitbrengen.

Uiteraard is het gebruik van drank en verdovende middelen niet toegestaan. Hier zal bij de toegang controle op worden gehouden. Het feest begint om 19:30 uur en na 20:30 uur worden leerlingen niet meer toegelaten tot het feest. Om 22:30 uur is het feest afgelopen. Aan de ouders is gevraagd om hun zoon/dochter na het feest op te halen bij school. De leerlingen die niet worden opgehaald, zullen onder begeleiding van medewerkers naar de bushalte Bankrashof of tramhalte Oranjebaan worden gebracht.

 

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer