Brugklassers in Heino

donderdag 19 september 2019
Deze week vinden de werkweken plaats. Onze brugklassers zijn naar Heino, waar ze drie dagen diverse groepsactiviteiten ondernemen om elkaar beter te leren kennen. Een gezamenlijke start draagt bij aan positieve groepsvorming. Hierbij een korte impressie.

De leerlingen beginnen met het versieren van een T-shirt. Iedere klas heeft een eigen kleur, zodat een echte teamuitstraling ontstaat. Verder zijn er verschillende activiteiten om de groepsvorming te stimuleren, zoals een stoelendans, de spannende watergootjes estafette en een speurtocht. Bij deze activiteiten hebben de leerlingen hun zelfgemaakte T-shirts aan.

Iedere dag begint met een gezamenlijk ontbijt en 's avonds is er een warm buffet. Na het avondeten staan er nog verschillende activiteiten op het programma, zoals stokbrood bakken, disco en afsluiten met een lekker kopje thee. Een moment om lekker tot rust te komen en de dag nog door te nemen. Daarna wordt het stil om weer energie op te doen voor een mooie nieuwe dag. De eerste leerlingen kwamen gisteren terug. Moe van alle activiteiten, maar vol enthousiaste verhalen. Net als hun docenten trouwens. Het schooljaar is weer goed begonnen!

Kijk voor een fotoselectie in het leerlingenportaal en ouderportaal (inloggen verplicht).

 
meer nieuws
terug naar vorige pagina
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer