Teams

De docenten zijn verdeeld over onderwijsteams die elk de verantwoordelijkheid hebben voor het onderwijs aan een bepaalde groep leerlingen. Elk team heeft zijn eigen plek in een van de gebouwen. Elk team heeft een eigen intern begeleider en wordt aangestuurd door een teamleider.

Er zijn vier onderwijsteams:

Het team klassen A t/m F en ISK - onderbouw verzorgt in de onderbouw onderwijs met en zonder leerwegondersteuning. Ook verzorgt het team het onderwijs aan de Internationale Schakelklas (ISK).  Het team is te vinden op de tweede verdieping van gebouw Pandora 1.

Het team klassen G t/m N - onderbouw verzorgt in de onderbouw onderwijs met en zonder leerwegondersteuning. Het team is te vinden op de begane grond van gebouw Pandora 1.

Het team klassen A t/m F - bovenbouw (D&P) verzorgt in de bovenbouw onderwijs met en zonder leerwegondersteuning aan leerlingen met het profielvak Dienstverlening & Producten. Het team is te vinden in het gebouw Pandora 2.

Het team klassen G t/m O - bovenbouw (PIE, Z&W, mavo) verzorgt in de bovenbouw onderwijs met en zonder leerwegondersteuning aan leerlingen met de profielvakken Produceren, Installeren & Energie en Zorg & Welzijn en de mavo. Ook dit team is te vinden in het gebouw Pandora 2.

Naast deze teams is er nog één extra team binnen de school, namelijk het IT-team. Dit bestaat uit een aantal IT-medewerkers en verzorgt geen onderwijs, maar ondersteunt dit middels het verzorgen van de informatietechnologie (bijv. computers, netwerk, programmatuur en deze website).

 
 
meer informatie: begeleiding en veiligheid
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer