Sfeer proeven op Panta Rhei

Belangrijke data

 • Meet & Greet:
  • woensdag 13 november 2019
 • Open dagen:  
  • vrijdag 31 januari 2020,
   18.00 - 21.00u
  • zaterdag 1 februari 2020,
   11.00 - 14.00u
 • Lesjesmiddag:
  • woensdag 12 februari 2020,
   13.30 - 16.30u

Zoekt u een middelbare school voor uw zoon of dochter? Op woensdag 13 november hebben wij een Meet & Greet voor leerlingen van groep 7/8 en hun ouders. Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020 zijn onze open dagen. Kom kijken en proef de sfeer op Panta Rhei!

Vooraf alvast meer van onze school zien? Check dan ons YouTube-kanaal!

Meet & Greet

Op woensdag 13 november organiseert Panta Rhei een Meet & Greet, waar leerlingen uit groep 7 en 8 met een vmbo/mavo-advies al een eerste indruk kunnen krijgen van het vmbo en onze mavo+ voorafgaand aan de open dagen van de scholen.

Tijdens de Meet & Greet kunnen leerlingen aan de hand van twee workshops kennismaken met Panta Rhei. Voor ouders bieden we een rondleiding aan en is er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje vragen te stellen over ons onderwijs en de overstap naar de middelbare school. Het programma start om 14:15 uur en zal duren tot 16:45 uur.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Open Dagen

Tijdens de Open Dagen op 31 januari en 1 februari 2020 proeven u en uw kind de sfeer op onze school. Zo is eenvoudig te bepalen of uw kind zich bij ons thuis gaat voelen.

We geven voorlichting over ons onderwijs, bijvoorbeeld over onze profielprogramma's in de onderbouw en de richtingen in de bovenbouw.

Ook krijgt u informatie over onze begeleiding, bijvoorbeeld over hoe wij leerwegondersteuning in alle niveaus vormgeven. Verder zijn er allerlei demonstraties bij de verschillende vakken, zoals drama, muziek en lichamelijke opvoeding.

Lesjesmiddag

Tijdens de Lesjesmiddag op 12 februari 2020 kan uw kind meemaken hoe het is om bij ons op school te zitten. Uw kind wordt ingedeeld in een groep en gaat onder leiding van een docent de school door. Uw kind krijgt verschillende korte lessen aangeboden.

In de tussentijd kunt u zelf informatie krijgen in de aula, een rondleiding door onze gebouwen krijgen en uw kind eventueel voorlopig inschrijven.

Het is niet nodig uw kind van tevoren aan te melden voor de Lesjesmiddag. Wel is het handig om op tijd te komen, want we beginnen stipt om 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur bent u welkom in lokaal 4a/b/c van ons hoofdgebouw en wordt uw kind vast ingedeeld in een groep.
 

Cookiebeleid - Privacy statement - Disclaimer